cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Sagemcom 2764


Sagemcom 2764 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.25.1 - стандардно корисничко име: admin / лозинка: gvt12345Sagemcom 2764 Steps 2-7

2 Изберете "Settings"

3 Изберете "Local Network"

4 Одете во „Port-Forwarding

5 На "Rule Name" изберете HTTP

6 На полето "Destination IP", внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net (вклучена е полето "Source IP")

7 Притиснете "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Sagemcom 2764Упатства за активирање на Port Forwarding за Sagemcom 2764