cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda AC6 V1


Tenda AC6 V1 Step 1

1 Користете ја вашата лозинка за најавување (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардна лозинка: admin)Tenda AC6 V1 Steps 2-3

2 Кликнете на " Advanced Settings "

3 Кликнете на " Virtual Server "Tenda AC6 V1 Steps 4-9

4 Внесете ја IP адресата на компјутер што работи со cFos Personal Net во полето Internal IP Address

5 Внесете 80 во полето LAN Port

6 Внесете 80 во полето WAN Port

7 Изберете TCP од паѓачкото мени

8 Кликнете на копчето " +New "

9 Затворете го прозорецот " Virtual server "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda AC6 V1Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Тенда AC6 V1