cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пристаниште за Томато


Овие упатства се наменети за најновиот фирмвер на доматот, но треба да важат и за претходните верзии. Фирмверот за домат може да се преземе овде.

Tomato Steps 1-2

1 Пријавете се на вашиот рутер со стандардна IP (192.168.1.1)

2 Користете го вашето корисничко име и лозинка (основно корисничко име: root лозинка: admin)Tomato Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding" во главното мени од левоTomato Steps 4-8

4 Изберете TCP во менито со пулдаун

5 Внесете 80 за двата порта за екстензии и за Int

6 Внесете IP на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува во полето Int адреса

7 Кликнете на копчето "Add"

8 Кликнете на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пристаниште за ТоматоУпатства за активирање на пристаништето за домати