cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR841N


TP-LINK TL-WR841N Step 1

1 Пријавете се во вашиот рутер TL-WR841N со вашето корисничко име и лозинкаTP-LINK TL-WR841N Steps 2-3

2 Кликнете на "Forwarding" и "Virtual Server" во главното мени лево

3 Кликнете на копчето "Add New..."TP-LINK TL-WR841N Steps 4-7

4 Во полето за „IP Address“, пополнете ја IP адресата на компјутерот што има cFos Personal Net.

5 Во списокот со опции "Common Service Ports", изберете "HTTP" за да користите поставки за портата

6 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Save"

7 Одјавете се од вашиот рутер TL-WR841NПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR841NУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR841N