cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N12U


ASUS DSL-N12U Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS DSL-N12U со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)



ASUS DSL-N12U Steps 2-6

2 Под "Advanced Settings" изберете "WAN" од левото мени

3 Изберете го јазичето "Virtual Server" на горниот дел од страницата

4 Овозможете го Виртуелниот сервер со избирање на "Yes"

5 Внесете "Virtual Server List" внесете

Service Name: HTTP
Source IP:
Port Range: 80
Local IP: ИП на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

6 Притиснете го копчето "Add" за да го додадете правилото



ASUS DSL-N12U Steps 7-8

7 Притиснете го копчето "Apply" за да го зачувате правилото

8 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутерот



Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!