» Благодариме!: за приватни корисници *
[%$hidden_fields%] Shopping cart

Благодариме за Вашата нарачка!

  • Дата на нарачка: [%$ctimedate%]

Пренесено е на нашиот тим за нарачки и ќе биде процесирана истиот или следниот работен ден.
Исто така ќе добиете потврда по е-маил штом нашиот тим ја внесе нарачката во нашиот систем.

PayPal трансфер

Ќе Ви пратиме линк до PayPal следниот работен ден. Ќе ги содржи сите информации потребни за плаќање. Ако сакате да ја убрзате Вашата нарачка, можете исто така да платите веднаш. Одете на сајтот на PayPal (линкот подоле) и внесете ги сите неопходни податоци мануелно. Молиме внесете го Вашето име во полето "email subject". Испорака по потврдување на уплатата.

Плати сега со PayPal:

PayPal - Link

AliPay transfer

Молиме уплатете сега [%$prodprice%] [%$prodcurrency%] to the AliPay account:Please enter "" as reason for payment.

If your AliPay account is registered with an e-mail address other than , please inform us about this so we can assign your payment faster.

More info on payments with Alipay

Симни

You can download the current version of your software here .
Powered by cFos Personal Net Web Server
Practice random kindness and senseless acts of beauty