cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Приоретизирајте ги врските со управувањето со одложување на класи

Постојат многу различни опции за приоретизирање на врската додека таа тековно работи. Сепак, за сите нив, треба да кликнете со десното копче на прозорецот за статус и да кликнете на Тековни врски

Тековни врски

Опции

Сега можете да изберете дали сакате привремено да давате приоритет на врска, протокол или програма или трајно да давате приоритет на протокол или програма

Тековни врски

Приоретизирање на конекција привремено

Приоретизирање на протокол привремено

Приоретизирање на програма привремено

Приоретизирање на протокол трајно

Приоритетно давање приоритет на програмата

Приоретизирајте ги врските со управувањето со одложување на класинедостасува мета-опис