cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

cFos IPv6 Link box

cFos IPv6 Link
ipv6 конективност за XP, Vista и Windows 7

cFos IPv6 Link -

Предности во поглед:

  • ipv6 dial-up driver за Windows
  • Автоматско рутирање и конфигурирање адреса
  • IPv4 <-> ipv6 DNS мапирање
  • DHCPv6 Постојан, Непостојан, Префикс Делегација
  • Висока-брзина, 10x побрзо од Windows Vista driver
  • Конфигурационо DHCP DUID
  • VLAN поддршка

IPv6 Link Документација

twitter logoПоследни новости

Новости / Инфо

Кој производ?
cFosSpeed, cFos или cFos Broadband Connect - што да одберете? [повеќе]

YES Поставете линк до нашата страница и квалификувајте се за бесплатен клуч. [повеќе]

cFos во пресот

не може лого Тестиран како најбрз DSL драјвер :

Преглед на производот cFos IPv6 Link.