cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Ние развиваме комуникациски софтвер и мрежни двигатели на режимот кернел за Виндоус.

Нашите OEM производи

cFosSpeed | Максимален проток со минимални ping времиња од Traffic Shaping

cFosSpeed image
 • NDIS драјвер за Windows 7, Windows Vista, XP и 2000, x86 и x64
 • Traffic Shaping за постоечки конекции, широкопојасни & теснопојасни
 • Traffic Shaping за рутери и/или DSL/Кабелски модеми
 • Прилагодлива инсталациона програма со брендирање
 • Прилагодлив статус прозорец со скинови
 • cFosSpeed Вебсервер API
 • Повеќе-јазично
 • RTP/VoIP детекција
 • Лимити на сообраќај, лимити на брзина
 • Приоритизација на програми
 • Заштитен ид

cFos IPv6 Link | Поврзливост со новата IPv6 мрежа

cFos IPv6 link image
 • ipv6 dial-up driver за Windows
 • Автоматско рутирање и конфигурирање адреса
 • Висока-брзина, 10x побрзо од Windows Vista driver
 • PPPoE
 • PPP IPv4/IPv6
 • IPv6 Neighbor discovery (ND) + DAD
 • IPv6 Router Advertisement
 • IPv6 DHCP (DHCPv6) stateful & stateless
 • IPv4 DHCP
 • IPv4 <-> ipv6 DNS мапирање
 • IPv6 Рутер Апели со ИСП
 • DHCPv6 Со ИСП

cFos PPPoE Detect

image
 • On-the-Fly PPPoE детекција, без потреба од инсталација на мрежен драјвер
 • За Window Vista, XP и 2000, x86 и x64, постари оперативни системи по барање
 • Лесно за интегрирање во постоечките инсталатори

Лиценцни услови и трошоци

 • Трошоците се базирани на бројот на нарачани лиценци
 • Минимум пратка: 1,000 лиценци
 • Наплата или на претходно определена фиксна цена или базирани на бројот на користени лиценци

Лиценцен договор + Контакт

Нашите стандардни OEM лиценцни договови на Германски и Англиски

Deutsch cfos-oem_de.doc

English cfos-oem_en.doc

Контакт: mail link
Информации за нашите производи и нивната прилагодливост за OEM партнерите. Исто така, вклучува договор за OEM / договор за лиценца.