» Download Page, cfosSpeed, cFos IPv6 Link, cFos, hrping, Скинови

Симни - cFosSpeed - Верзија 10.50 Ново!

cFosSpeed слика

побрз Интернет пристап со Traffic Shaping - now with RWIN Expansion!
cFosSpeed го зголемува вашиот проток и го намалува вашиот Ping.
Learn more

  • Направете го вашиот Интернет брз и при големи качувања/симнувања
  • Подобрете го вашиот Ping за онлајн игри
  • Намалете ги проблемите при аудио/видео стриминг

Windows 10/8.1/8/7

Што е ново во оваа верзија
Додатни јазици за cFosSpeed
Information for ASRock XFast LAN users
cFosSpeed за други Оперативни системи

image of a stop watch

How Effective is cFosSpeed Traffic Shaping?
Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - October 26, 2018
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language


Симни - cFos Personal Net - Верзија 5.00 Ново!

cFos Personal Net box

Web server for home users and professionals
Host your files and synchronize your data
Learn more

  • Instant web hosting on your PC
  • Build your own personal cloud
  • WebDAV, CalDAV and CardDAV support
  • UPnP Media Server

Windows 10/8.1/8/7

Што е ново во оваа верзија

Download cFos Personal Net (portable)
Download cFos WMI Monitor Add-on
What is the cFos WMI Monitor?


Симни - cFos Outlook DAV - Верзија 1.95 Ново!

cFos Outlook DAV

Cloud synchronisation of your Outlook calendar, tasks and contacts (for Outlook 2013 and 2016)
Learn more

cFos Outlook DAV is an Outlook Add-in to connect to calendar and contact folders on a CalDAV/CardDAV server in the cloud.


Windows 10/8.1/8/7

Што е ново во оваа верзија
cFos Outlook DAV - Product page


Симни - cFos IPv6 Link - Верзија 2.52

cFos IPv6 Link

ipv6 конективност за XP, Vista и Windows 7
Learn moreWindows 8.1/8/7/Vista/XP + Server 2003 & 2008

Што е ново во оваа верзија


Симни - cFos Broadband Connect - Верзија 1.06

cFosBC слика

Dial-Up драјвер за широкопојасен Интернет пристап.
Learn moreWindows 8.1/8/7/Vista/XP + Server 2003 & 2008

Што е ново во оваа верзија


Симни - cFos - Верзија 8.00

cFos слика

ISDN Dial-in драјвер - исто за модемски софтвер
Learn moreWindows 8.1/8/7/Vista/XP + Server 2003 & 2008

Што е ново во оваа верзија


cFosSpeed за други Оперативни системи

cFosSpeed 10.10 за Windows XP/Vista + Server 2003 & 2008 (cfosspeed-xp-vista-v1010, 3,1 mb)
cFosSpeed 5.10 за Windows 2000 (cfosspeed-win2000-v510.exe, 3,1 mb)

cFos за други Оперативни системи

ISDN и ATM Dial-in драјвер со Traffic Shaping - исто за модемски софтвер

cFos/Win 7.21 за Windows 95/98/Me (cfos-win9x-me-v721-build3039.exe, 2,9 mb)
cFos/NT 7.21 за Windows NT 4.0 (cfos-nt4-v721-build3039.exe, 3,2 mb)
cFos/Win 3.82 за Windows 3.x (cfos-win3x-v382c.zip, 555K)
cFos/2 3.82 за OS/2 (cf2_382.zip, 380K)
cFos/DOS 3.82 за DOS (cfos382.zip, 530K)

Free tools and services freeware

cFosICS - manage Windows Internet Connection Sharing - Нова верзија 1.00!


cFos Notifier - Stay informed about new Mails, Tweets and RSS Feeds - Нова верзија 2.52!


Што е ново во оваа верзија

hrPing
Високо-прецизна алатка за ping со напредна функционалност и подобрени статистики

cFos Speed Test
Test the speed of your Internet connection

Скинови 1 за cFosSpeed само, 2 за cFos само

cFos Skin Classic 2 Класичниот cFos Скин
Skin for Windows XP Luna 2 Skin for Windows XP Luna
cFos C64 2 Commodore 64 стилуван 'cFos скин' (од Markus Welz)
Shinnher's Skin 1+2 Модифициран Liquid Crystal скин од Shinnher
Shinnher's Skin (црно) 1+2 Shinnher's Skin со црна позадина, модифициран од Scott
Shinnher's Skin (сива)1+2 Shinnher's Skin со сива позадина, модифициран од Scott
Shinnher's Skin (проѕирно)1+2 Shinnher's Skin со проѕирна позадина, модифициран од Scott
Liquid Crystal blue1+2 Liquid Crystal skin, blue display (by Toxic)
Slim LC1+2 Тенок хоризонтален течен кристал скин (од offchu)
Slim LC History1+2 Тенок хоризонтален течен кристал скин (од offchu)
cFos Text Skin2 cFos Text Skin, за оние на кои им недостасуваат старите cFos прозорчиња.
(Совет: се инсталира само во 'modern'-директориумот)
cFos Monitor Text Skin2 cFos Monitor-Text-Skin (од Maik Reiss / Hoeft und Wessel)
cFos Monitor Text Skin 5.252 cFos Monitor-Text-Skin (за cFos верзии >= 5.25)
MTiN's Skin1+2 Минималистички скин (од MTiN)
Grant's Skin1+2 Иконски скин (од Grant Brunton)
Rx/Tx Skin (+ Icon)1+2 Пратено/Примено скин и Иконски скин (од Ilya Dedinsky)
Froghut Title Bar Skin1 Froghut Title Bar Skin (од Björn v. d. Osten)
TGA Skins cFos(Speed) skin archive with TGA files - for older versions of our programs
Traffic Analysis Icon W7 Modified Traffic Analysis Skin with background image by Msinanucler
Safak's Skin Shinnher's Skin modified by Safak Falakaoglu
Dean's Metro Skin Metro Skin modified for Windows 10 (by Dean)
How to create your own cFos(Speed) skin : Skin Tutorial

cFosSpeed gadget

cFosSpeed gadget за Vista
cFosSpeed sidebar gadget за Windows Vista/7

Забелешка: Ако ви се појави "Дека неможе да се креира автоматскиот објект" порака со грешка по инсталацијата, молиме направете го следното:
1. Проверете ја верзијата на cFosSpeed
    (4.24 или понова е задолжителна)
2. Рестартирајте го системот

cFosSpeed · Други јазици

Оградување : Како услуга за вас, ги направиве следните cFos/cFosSpeed локализации достапни за бесплатно симнување. Бидејќи овие бесплатни надградби се креирани од корисници за корисници, cFos Software GmbH не сноси одговорност, ниту дава техничка подршка за било кој од нив.
За било какви прашања во врска со локализацијата, молиме контактирајте го авторот директно. Доколку забележите сериозни грешки при преводот, омисии или нерегуларности (намерни или не), молиме известете нè накратко за да ги провериме.

cFosSpeed languages files: Norway
(translation: Andreas Simonsen)

cFosSpeed languages files: Persia (Farsi)
(translation: Mohammad Salmani)

Совет: Можете да ги отпакувате ZIP-фајловите наведени погоре, на пример со PKZIP , WinZIP или Info-ZIP

cFos beta versions

Download the most recent beta versions of cFosSpeed, cFos IPv6 Link, cFos Broadband Connect and cFos Professional.

cFos Слави

cFos logo with laurels
Овие се наши топ соработници. Тие навистина помогнаа за развивање на нашиот софтвер или страница. Ви благорарам многу!

Powered by cFos Personal Net Web Server
Practice random kindness and senseless acts of beauty