cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

http://www.cfos.de/en/cfos-professional/whats-new.txt
Откријте што има ново во cFos Professional. Список на сите нови карактеристики, подобрувања и поправки на грешки.