cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster
cFos Broadband Connect box

cFos Broadband Connect
Интернет Dial-Up - Висока брзина конекција >= 16Mbit/s

cFos Broadband Connect -

Предности во поглед:

  • PPPoE Dial-Up driver за Windows
  • Висока-брзина, 10x побрзо од Windows driver
  • ниска CPU употреба
  • PPPoE авто-детекција, сите PPPoE параметри се конфигурациони
  • Дојдовни повици
  • Повеќекратни сесии, без лимит за бројот на конекции
  • Филтрирање со "Service-Name" и "AC-Name"
  • NDIS 5.1 / NDIS 6 (под Vista / Windows 7)


Сличен продукт:

Bestseller
cFosSpeed , Зголемување на Интернет брзината
преку Traffic Shaping

Кој производ? cFosSpeed, cFos или cFos Broadband Connect - што да одберете?

Broadband Connect Документација

Што е Traffic Shaping?

twitter logo Последни новости

Новости / Инфо

Light bulb Кој производ?
cFosSpeed, cFos или cFos Broadband Connect - што да одберете? [повеќе]

cFos во пресот

не може лого Тестиран како најбрз DSL драјвер :

Возач со високи перформанси PPPoE Dial-UpcFos Broadband Connect преглед на производот.