cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

IPv6-провајдер што беше тестиран со cFos IPv6 Link

Список на интернет провајдери користени со cFos IPv6 врска