cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Инсталација / Регистрација / Деинсталирање

Инсталација

Инсталирањето на cFosSpeed е лесно и практично, преземајќи само неколку чекори:

 • Преземете ја најновата датотека cfosspeed-vXXX.exe и зачувајте ја на вашиот хард диск.
 • Извршете ја датотеката (cfosspeed-vXXX.exe) со двоен клик на неа.
 • Помошникот за инсталација ќе ве води низ остатокот од процесот на инсталација.
 • cFosSpeed може да се користи веднаш по успешната инсталација.

Тешкотии при инсталирање на cFosSpeed?


Регистрација

16-цифрена лозинка (xxxx-xxxx-xxxx-xxxx)

Откако ќе нарачате cFosSpeed, ние ќе ви испратиме е-пошта со клуч за лиценца (датотека наречена „ key.cfosspeed “) и вашата лозинка:

 • Зачувајте ја оваа датотека на вашиот хард диск (на пр. Под Мои датотеки).
 • Извршете ја датотеката key.cfosspeed со двапати кликнување на неа.
 • Асистентот за инсталирање потоа ќе ве води низ остатокот од процесот на регистрација.
 • Откако ги прифативте условите за лиценцата, треба повторно да ја внесете вашата лозинка и да го затворите дијалогот.
 • Вашата копија на cFosSpeed сега е регистрирана за вас лично.

Тешкотии при инсталирање на клучот за лиценца cFosSpeed?


30-цифрен сериски клуч (xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx)

 • Кликнете десно на прозорецот за статус cFosspeed или иконата за задачи cFosSpeed.
 • Се отвора контекстното мени cFosSpeed.
 • Изберете "Внесете сериски број cFosSpeed" и следете ги упатствата.
 • Внесете го серискиот клуч од 30 цифри.

Деинсталирај

 • За да деинсталирате cFosSpeed, користете го вообичаениот метод за деинсталирање на Windows.

Инсталација / Регистрација / Деинсталирање