cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Прикажете статистика за обликување сообраќај на вашиот телефон

ml_sp_doc_phone_skins_a3
cFosSpeed Телефонски кожи на Fairphone

Започнувајќи со v9.05 build 2090 cFosSpeed има вграден веб-сервер, така што можете да го прикажете прозорецот за статусот на вашиот телефон или таблет, покрај вашата работна површина. Ова е особено корисно за апликации на цел екран како игри или видеа. Еве како да го конфигурирате:

  1. Започнете "Опции/поставки" од менито за контекст cFosSpeed и поставете лозинка на серверот во дијалогот "Preferences/Enable Phone Skins". На веб-серверот ќе му треба овластување ако му пристапите од друга машина од вашиот локален компјутер.
  2. Отворете го менито за контекст и изберете ја првата опција (cFosSpeed vX.XX ...) за прикажување на вашите локални IP адреси.
  3. Отворете го прелистувачот на вашиот телефон или таблет и внесете ја следнава адреса: http://[Вашата IP адреса]: 1487/cfosspeed/skin.htm. [Вашата IP адреса] е обично првата наведена адреса од чекор 2, но можете да ги пробате сите други ако првата не работи.
  4. Сега пополнете го дијалогот за автентикација со „ cfosspeed “ како корисничко име и лозинка на серверот што сте го конфигурирале под „Preferences/Enable Phone Skins“ како лозинка.
Белешка: Исто така, можете да ги гледате и приоретизирате тековните врски од вашиот телефон или таблет. Едноставно отворете http://[Вашата IP адреса]: 1487/cfosspeed/console.htm во вашиот прелистувач. Овој дијалог работи како да е започнат од прозорецот за статус cFosSpeed или менито за контекст.

Забелешка: Ви треба Виндоус 7 или повисок за да го користите вградениот веб-сервер.

Вашата IP адреса во менито за контекст cFosSpeed
Поставете лозинка за телефоните во боја

Вашата IP адреса во менито за контекст cFosSpeed
Вашата IP адреса во менито за контекст cFosSpeed

Прозорец за статус на cFosSpeed на вашиот телефон или таблетКако да го користите вашиот мобилен телефон или таблет за индикација за статус ако компјутерот е во режим на цел екран.