cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Еве некои статистики за ширина на опсег и игри генерирани од податоците за употреба на cFosSpeed. Ви благодарам на сите што ни дозволивте да испраќаме статистики за анонимизирана употреба. Ние ќе ја ажурираме оваа страница од време на време.

Ширина на опсег по земја во Mbits/s (просек / максимум)

Повеќето одиграни игри

Широкопојасен интернет и статистика на игриШирокопојасен интернет и статистика на игри генерирани од податоците за употреба на cFosSpeed