cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Предлагање програма и нејзина извршна датотека за приоритизација на обликот на сообраќајот

Бараме корисници кои би биле заинтересирани да ни ги испратат своите стандардни поставки за приоритет на обликот на сообраќајот за програми што веќе не се вклучени во нашата листа за обликување сообраќај.

Вака го правите:

Додајте програма во списокот на приоритети - чекор 1-2

1 Десен клик на прозорецот за статус cFosSpeed

2 Изберете "Опции -> Поставки"

Додајте програма во списокот на приоритети - чекор 3-4

3 Кликнете на "Програми"

4 Кликнете на "Додај програма"

Додајте програма во списокот на приоритети - чекор 5-8

5 Изберете ја програмата од полето за избор

6 Ако програмата не е активна, кликнете на копчето "Сите програми" и одберете ја програмата од проширениот список

7 Додадете опис на програмата

8 Кликнете на "Додај"

Како работи приоритет

Список со приоритетни облици на сообраќај

cFos/cFosSpeed може да даде приоритет на сообраќајот на одделни програми. Овој список содржи програми, веќе приоритетни со cFos/cFosSpeed.

Игри

/files/lists/games-inc.htm

Друго

/files/lists/other-inc.htm

Глас преку IP (VoIP)

/files/lists/voice-over-ip-inc.htm

Мултимедија

/files/lists/multimedia-inc.htm

Споделување на датотеки (P2P)

/files/lists/p2p-inc.htm

Разно

/files/lists/misc_high-inc.htm

Список со приоритетни облици на сообраќајСписок на програми кои се приоритетни со обликот на сообраќајот cFos/cFosSpeed.