cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Додатни можности на cFosSpeed

  • Multi-User верзија, подржува повеќе компјутери на еден рутер да ја користат кооперативно Интернет конекцијата.
  • Подобрена детекција и класификација на сообраќај со Layer-7 Protocol приоритизација, HTTP, SSL, SSH bulk детекција, RX приоритизација. Подобрена Voice over IP (VoIP) подршка.
  • Нов Pinger за подобра детекција на загушување на линијата и пропусниот опсег.
  • Анализа на сообраќај во Real-Time во статусниот прозорец.
  • Fine-Tuning опции: Избор на медиум на Кокекција, RX & TX лимити на брзина, DSCP / VLAN тагирање / филтрирање.
  • Додатна функционалност: Автоматско сокривање при fullscreen (Game модус), Firewall, бројачи за волумен & онлајн време, IP филтер-листи / блок-листи.
Можете да го симнете cFosSpeed овде.

Список на дополнителни карактеристики на cFosSpeed за ASUS Game!First корисници.