cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE
/en/beta/cfos-ipv6-link-whats-new.txt
Список на cFos Ipv6 Врска нови функции, подобрувања и поправки на грешки во бета верзија.