cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE
/en/beta/cfos-professional-whats-new.txt
Список на нови функции, подобрувања и поправени грешки на бета верзијата на cFos Professional.