cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Како да ги испразните папките на Outlook?

Select folder view


1 Изберете преглед на "папка" на долниот лев дел од прозорецот OutlookOpen Outlook DAV configuration

2 Десен клик на папката

3 Кликнете на "Config CalDAV Sync"
Disable Sync

4 Поставете "Synchronize every" на "Sync disabled"

5 Кликнете на "Save"Leeft-click folder

6 Лево кликнете на папкатаChange view

7 Кликнете на "Прикажи"

8 Кликнете на "Промена на погледот"

9 Изберете "Листа"Delete all entries

10 Изберете ги сите записи со „Ctrl-a“ и потоа кликнете со десното копче на нив и изберете „Избриши“ од менито за контекст


Треба да ги повторите овие чекори за сите папки со Календар, контакти и задачи што се синхронизираат од cFos Outlook DAV.

Како да ги испразните папките на Outlook?Упатства за тоа како да ги испразните папките на Outlook.