cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за 8леветниот AWRT-300


8level AWRT-300 Step 1

1 Пријавете се на вашиот 8-степен AWRT-300 користејќи ја вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1, корисничко име: admin, стандардна лозинка: admin)8level AWRT-300 Steps 2-4

2 Кликнете на "Applications & Game"

3 Во делот "Virtual Setting" внесете:
Опис: HTTP-сервер
Внатрешна IP адреса на домаќинот: Локална IP на вашиот компјутер што работи cFos Лична мрежа
Протокол: СИТЕ
Надворешно пристаниште: 80
Внатрешна порта: 80

4 Кликнете на "Save"8level AWRT-300 Step 5

5 Почекајте скокачки прозорецПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за 8леветниот AWRT-300Упатства за активирање на Port Forwarding за 8level AWRT-300