cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Arcadyan VGV7519


Arcadyan VGV7519 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.2.254 - стандардно корисничко име/лозинка: admin/1234 или kpn/kpn-adsl)Arcadyan VGV7519 Steps 2-4

2 Кликнете на "DATA" во главното мени од горниот дел

3 Кликнете на "NAT" и "Port Mapping" во менито лево

4 Кликнете на малата икона под насловот "Configure" во табелатаArcadyan VGV7519 Steps 5-6

5 Под "LAN IP", внесете ја (по можност статичката) IP на компјутерот cFos Personal Net. Под Protocol Type изберете TCP & UDP. Користете вредност од 80 и за LAN Port и за Public Port

6 Кликнете на полето за избор "Enable", а потоа малата икона под насловот "Configure" во табелата за да ги зачувате поставкитеArcadyan VGV7519 Step 7

7 Одјавете се од рутерот со кликнување на „Logout“ во главното мени на врвотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Arcadyan VGV7519Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Arcadyan VGV7519