cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC66U


ASUS RT-AC66U Step 1

1 Пријавете се во вашиот ASUS RT-AC66U со вашето корисничко име и лозинкаASUS RT-AC66U Steps 2-4

2 Кликнете на "WAN" во главното мени лево

3 Кликнете на јазичето со ознака "Virtual Server / Port Forwarding"

4 Изберете "Yes" на "Enable Port Forwarding"ASUS RT-AC66U Step 5-8

5 Изберете "HTTP" од "Famous Server List"

6 Изберете компјутер cFos Личната мрежа се извршува од списоците "Local IP"

7 Вметнете локално пристаниште "80"

8 Кликнете на "+" за да го додадете правилото на списокот за товар на пристаништатаASUS RT-AC66U Step 9

9 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC66UУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за ASUS RT-AC66U