cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT N56U


ASUS RT N56U Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS RT-N56U со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)ASUS RT N56U Steps 2-4

2 Под "Advanced Settings" изберете "WAN" од левото мени

3 Изберете го табулаторот "Port Fowarding" на горниот дел од страницата

4 Овозможете го пренасочувањето на портот со кликнување на копчето "Enable Manual Port Forwarding?"ASUS RT N56U Steps 5-6

5 Внесете "Manual Port Forwarding List"

Service Name: HTTP
Source IP:
Port Range: 80
Local IP: ip на компјутерот cFos Personal Net се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

6 Притиснете го копчето "+" за да го додадете правилотоASUS RT N56U Step 7

7 Притиснете го копчето "Apply" за да го зачувате правилотоASUS RT N56U Step 8

8 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT N56UУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS RT-N56U