cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за Cisco Valet Model M10 V2


Cisco Valet Model M10 V2 Step 1

1 Пријавете се на вашиот рутер со корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1, стандардно корисничко име: admin и лозинка: admin)Cisco Valet Model M10 V2 Step 2

2 Кликнете на "Applications & Gaming" на горната лента за навигацијаCisco Valet Model M10 V2 Steps 3-4

3 Кликнете на "Single Port Forwarding"

4 Под "Application Name" кликнете опаѓач и изберете "HTTP"Cisco Valet Model M10 V2 Steps 5-7

5 Под „To IP Address“, внесете ја внатрешната IP адреса на компјутерот cFos Personal Net што работи

6 Одберете "Enabled" на крајот од редот

7 Кликнете на "Save Settings"Cisco Valet Model M10 V2 Step 8

8 Кликнете на "Continue" на екранот за потврдаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Cisco Valet Model M10 V2Упатства за активирање на Port Forwarding за Cisco Valet Model M10 V2