cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за FiberHome AN5506-04-F


FiberHome AN5506-04-F Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)FiberHome AN5506-04-F Step 2

2 Кликнете на "Application" во главното мени на горниот делFiberHome AN5506-04-F Steps 3-4

3 Кликнете на "Port Forwarding" во главното мени од лево

4 Кликнете на копчето "Add"FiberHome AN5506-04-F Steps 5-7

5 Внесете ја портата и IP на компјутерот cFos Лична мрежа се вклучува во полето "Port" и "IP Address"

6 Кликнете на копчето "Apply"

7 Одјавете се од вашиот рутер со кликнување на „LogoutПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за FiberHome AN5506-04-FУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за FiberHome AN5506-04-F