cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за врските на врската N750 (EA3500)


Linksys N750 EA3500 Steps 1-2

1 Отворете го вашиот прелистувач и во типот на полето за адреса во 192.168.1.1

2 Стандардното корисничко име е admin и стандардната лозинка е adminLinksys N750 EA3500 Steps 3-4

3 Одете во табулаторот "Applications & Gaming"

4 Оди на „Single Port ForwardingLinksys N750 EA3500 Step 5

5 Изберете HTTP од паѓачката листаLinksys N750 EA3500 Steps 6-8

6 Под „To IP Address“ тип во ИП на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува

7 Кликнете на полето "Enabled"

8 Конечно кликнете на "Save Settings" на днотоПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за врските на врската N750 (EA3500)Упатства за активирање на шпедиција на пристаништето за врските на Linkys N750 (EA3500)