cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear CENTRIA WNDR4700


Netgear CENTRIA WNDR4700 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 10.0.0.1 или routerlogin.net, име на корисник: admin, стандардна лозинка: password)Netgear CENTRIA WNDR4700 Steps 2-6

2 Кликнете на табулаторот "ADVANCED"

3 Кликнете на "Advanced Setup"

4 Кликнете на "Port Forwarding/Port Triggering"

5 Изберете "HTTP" и внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

6 Кликнете на копчето "Додај"Netgear CENTRIA WNDR4700 Step 7

7 Осигурете се дека вашето правило е наведено и кликнете на копчето "Logout"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear CENTRIA WNDR4700Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Netgear CENTRIA WNDR4700