cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear DG834N


Netgear DG834N Step 1

1 Пријавете се во менито за конфигурација на рутерот (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: password)Netgear DG834N Steps 2-3

2 Кликнете на "Firewall Rules" во менито лево

3 Кликнете на копчето "Add" под табелата "Inbound Services"Netgear DG834N Steps 4-6

4 Изберете "HTTP(TCP:80)" од списокот "Service"

5 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "Send to LAN Server"

6 Кликнете "Apply" за да ги зачувате вашите промени. Можете да ги оставите полињата "Action", "WAN Users" и "Log" со нивните основни поставкиПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear DG834NУпатства за активирање на Port Forwarding за Netgear DG834N