cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Peplink Balance One


Peplink Balance One Step 1

1 Пријавете се во Peplink рутерот со вашето корисничко име и лозинкаPeplink Balance One Steps 2-4

2 Кликнете на "Network" во менито на горниот дел

3 Кликнете на "Port Forwarding" во менито лево

4 Кликнете на копчето "Add Service"Peplink Balance One Steps 5-9

5 Поставете "Enable" на "Yes" и "Service Name" = Име на ова правило - можете да внесете било што

6 Користете ":: Protocol selection tool ::" и изберете "HTTP"

7 Изберете која Интернет-врска сакате да ја користите со ова правило на "Inbound IP Address"

8 Внесете IP адреса на компјутерот што cFos Personal Net работи на "Server IP Address"

9 Кликнете на "Save"Peplink Balance One Step 10

10 Кликнете на "Apply Changes" во менито на горниот делПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Peplink Balance OneУпатства за активирање на Port Forwarding за Peplink Balance One