cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK AC750 Archer C20i


TP-LINK AC750 Archer C20i Steps 1-2

1 Отворете го вашиот интернет прелистувач и напишете http://192.168.0.1/ во лентата за адреса за да го отворите панелот за управување со рутерот

2 Пријавете се со вашите ингеренции (глуво корисничко име и лозинка е admin)TP-LINK AC750 Archer C20i Steps 3-4

3 Кликнете на "Forwarding" во менито од левата страна и изберете "Virtual Server"

4 Кликнете на копчето "Add new"TP-LINK AC750 Archer C20i Steps 5-7

5 Изберете "HTTP" како "Common Service port" и внесете ја IP-адресата на компјутерот што работи cFos Personal Net во полето "IP Address"

6 Кликнете на копчето "Save"

7 Одјавете се од управувачкиот панелПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK AC750 Archer C20iУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link AC750 Archer C20i