cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-MR3420


TP-Link MR3420 Step 1

1 Најавете се на рутерот користејќи го вашето корисничко име и лозинка (погледнете на долниот дел на хардверот за стандардната IP адреса на корисник, лозинка и рутер)TP-Link MR3420 Steps 2-3

2 Кликнете на менито "Forwarding" за да отворите повеќе под-менија, а потоа кликнете на "Virtual Servers"

3 Кликнете на "Add New" за да додадете повеќе податоци за пренасочувањеTP-Link MR3420 Steps 4-6

4 Изберете "HTTP" од "Common Service Port" и некои полиња автоматски ќе бидат пополнети

5 Пополнете го полето "IP Address" со IP-адреса на компјутер cFos Лична мрежа работи

6 Кликнете на "Save" и потоа на "Done"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-MR3420Упатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-MR3420