cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR741ND


TP-Link TL-WR741ND Step 1

1 Отворете веб прелистувач по ваш избор и напишете ја зададената адреса: http://tplinklogin.net или 192.168.0.1 и потоа внесете admin за корисник и admin за лозинка. Потоа кликнете на копчето "Ok" или притиснете го копчето за внесувањеTP-Link TL-WR741ND Step 2

2 Изберете "Forwarding"TP-Link TL-WR741ND Step 3

3 Кликнете на "Add new..."TP-Link TL-WR741ND Steps 4-5

4 Потоа додадете нова порта. За полето "IP Address", внесете ја IP адресата на компјутерската cFos Лична мрежа што се вклучува во полето "IP Address"

5 Кликнете на копчето "Save"TP-Link TL-WR741ND Steps 6-8

6 Изберете го менито "System Tools - Reboot" за да примените измени

7 Изберете "Reboot"

8 Кликнете на копчето "Reboot"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR741NDУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR741ND