cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR840N


TP-LINK TL-WR840N Step 1

1 Пријавете се во вашиот рутер TL-WR840N со вашето корисничко име и лозинкаTP-LINK TL-WR840N Steps 2-3

2 Кликнете на "Forwarding" и "Virtual Server" во главното мени лево

3 Кликнете на копчето "Add New..."TP-LINK TL-WR840N Steps 4-6

4 Во полето за „IP Address“, пополнете ја IP адресата на компјутерот што има cFos Personal Net

5 Во списокот со опции "Common Service Ports", изберете "HTTP" за да користите поставки за портата

6 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TL-WR840NУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR840N