cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR886N


TP-LINK TL-WR886N Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1)TP-LINK TL-WR886N Steps 2-4

2 Кликнете на "Application manager"

3 Кликнете на "Installed application"

4 Пронајдете "Virtual server" кликнете на копчето "Enter"TP-LINK TL-WR886N Steps 5-7

5 Кликнете на копчето "Add"

6 Изберете "HTTP" како "Common Service port" и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутер cFos Personal мрежата се вклучува во полето "IP Address"

7 Кликнете на копчето "Save"TP-LINK TL-WR886N Step 8

8 Проверете го полето за изборПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-WR886NУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-WR886N