cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портот за хоризонтот Unitymedia


Unitymedia Horizon Steps 1-2

1 Пријавете се во полето (стандардната IP е 192.168.192.1) и внесете корисничко име (обично admin) и лозинка

2 Кликнете на " Anmelden "Unitymedia Horizon Steps 3-8

3 Изберете го табулаторот " Fortgeschritten "

4 Изберете " Weiterleitung "

5 Внесете 80 во Öffentlicher Port-Range

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутер cFos Personal Net во полето Lokale IP

7 Внесете 80 во Ziel-Port-Range

8 Кликнете на " Speichern "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портот за хоризонтот UnitymediaУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за хоризонтот Unitymedia