cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Вирџин Супер центар 2


Virgin Super Hub 2 Step 1

1 Пријавете се во вашата Virgin Superhub 2 користејќи ја вашата лозинка и кликнете на "Sign In"Virgin Super Hub 2 Step 2

2 Кликнете на "Advanced Settings" на дното на страницатаVirgin Super Hub 2 Step 3

3 Под делот "Security" кликнете на "Port Forwarding"Virgin Super Hub 2 Step 4

4 Изберете го паѓачкото мени "Service" и изберете HTTP (TCP 80)Virgin Super Hub 2 Steps 5-8

5 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

6 Кликнете на "Add Rule" од левата страна

7 Кликнете на "Apply" од долниот десен агол

8 Одјавете се од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Вирџин Супер центар 2Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Вирџин Супер центар 2