cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Xiaomi MiWiFi Mini


Xiaomi MiWiFi Mini Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.31.1 или miwifi.com)Xiaomi MiWiFi Mini Step 2-3

2 Кликнете на "Advanced" и потоа кликнете на "Port forwarding" во главното мени на горниот дел

3 Кликнете на копчето "Add Rule" во делот "Port forwarding" за една порта или во делот "Range forwarding" за повеќе пристаништаXiaomi MiWiFi Mini Step 4-5

4 Внесете го името на правилото. Изберете го протоколот. Внесете го надворешното порт и Внатрешното порт. Потоа, внесете го последниот број на IP адресата на компјутерот cFos Personal Net

5 Кликнете на копчето "Add"Xiaomi MiWiFi Mini Step 6

6 Осигурете се дека вашето правило е наведеноXiaomi MiWiFi Mini Step 7-9

7 Кликнете на името на рутерот на горниот дел

8 Кликнете на "Reboot"

9 Кликнете на копчето "OK"Xiaomi MiWiFi Mini Step 10

10 Кликнете на копчето "Reboot router"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Xiaomi MiWiFi MiniУпатства за активирање на Port Forwarding за Xiaomi MiWiFi Mini