cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за Zyxel VMG8823-B50B


Zyxel VMG8823-B50B Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардно IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име: admin)Zyxel VMG8823-B50B Steps 2-4

2 Изберете " Network Settings " во долниот мени

3 Изберете ја опцијата " NAT "

4 Кликнете на " Add New Rule "Zyxel VMG8823-B50B Steps 5-9

5 Проверете ја опцијата " Enable "

6 Изберете ја соодветната опција од паѓачката листа, врз основа на вашата врска: Vdsl за влакна или ADSL за широкопојасен интернет

7 Внесете 80 во сите Port поле

8 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето за Server IP Address: на Server IP Address: полето

9 Изберете TCP од паѓачката листаZyxel VMG8823-B50B Steps 10-11

10 (По избор) Внесете го HTTP-серверот во Service name: поле

11 Кликнете на „ OKZyxel VMG8823-B50B Step 12

12 Пријавете се од интерфејсот за конфигурација на рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Zyxel VMG8823-B50BУпатства за активирање на Port Forwarding за Zyxel VMG8823-B50B