cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

cFos е деинсталиран

Ви благодариме што пробавте cFos. Ве молиме, помогнете ни да ги подобриме cFos, кажувајќи ни зошто сте го деинсталирале. Вашите повратни информации се многу важни за нас.

Јас само го отстранив привремено. Reinе ја инсталирам повторно наскоро.
Јас деинсталирам трајно
cFos Странична страница за деинсталирање. Ве молиме оставете повратни информации, зошто сте го деинсталирале.