cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE
/en/beta/cfos-pnet-whats-new.txt
Список на нови функции, подобрувања и поправени грешки на бета верзијата на лична мрежа на cFos.