cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG1652S


Arris TG1652S Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1, корисничко име: admin, лозинка: password)Arris TG1652S Steps 2-4

2 Кликнете на "Firewall"

3 Кликнете на "ВИРТУАЛНИ СЕРВИС / ПОРЦИЈА НА ПОРТА"

4 Кликнете на "Додај"Arris TG1652S Steps 5-7

5 Внесете опис
Внесете порта: " 80 "
Изберете го формат: " TCP "
Внесете ја локалната IP на вашиот компјутер (IPv4)
Внесете го пристаништето повторно: " 80 "

6 Кликнете на "Додај виртуелен сервер"

7 Кликнете на „Одзив“Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG1652SУпатства за активирање на Port Forwarding за Arris TG1652S