cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG1692A


Arris TG1692A Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка: admin)Arris TG1692A Steps 2-4

2 Кликнете на "Firewall" во главното мени нагоре

3 Кликнете на "Virtual Servers / Port Forwarding" во менито лево

4 Кликнете на копчето "Add"Arris TG1692A Steps 5-7

5 Внесете ги полињата "Inbound Port" и "Local Port" (80 за HTTP) и IP-то на компјутерската cFos лична мрежа се вклучува во полето "Private IP Address"

6 Кликнете на копчето "Add Virtual Server"

7 Кликнете на "Logout" да се одјавите од вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG1692AУпатства за активирање на пристаништето пристаништето за Arris TG1692A