cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG862


Arris TG862 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: http://192.168.0.1/ - стандардно admin корисничко име, лозинка: password)Arris TG862 Steps 2-4

2 Кликнете на "Firewall"

3 Кликнете на "Virtual Servers"

4 Кликнете на "Add"Arris TG862 Steps 5-8

5 Поставете ги двете порти на зададената порта за HTTP (80)

6 Изберете TCP

7 Поставете IP на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува во полето "Private IP Address"

8 Кликнете на "Add Virtual Server"

9 ОдливПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG862Упатства за активирање на Порт Форвердинг за Arris TG862