cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N12U


ASUS DSL-N12U Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS DSL-N12U со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)ASUS DSL-N12U Steps 2-6

2 Под "Advanced Settings" изберете "WAN" од левото мени

3 Изберете го јазичето "Virtual Server" на горниот дел од страницата

4 Овозможете го Виртуелниот сервер со избирање на "Yes"

5 Внесете "Virtual Server List" внесете

Service Name: HTTP
Source IP:
Port Range: 80
Local IP: ИП на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

6 Притиснете го копчето "Add" за да го додадете правилотоASUS DSL-N12U Steps 7-8

7 Притиснете го копчето "Apply" за да го зачувате правилото

8 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N12UУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS DSL-N12U