cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U


ASUS DSL-N55U Step 1

1 Користете интернет прелистувач (Google Chrome, Firefox) за пристап до вашиот рутер. Стандардна адреса е 192.168.1.1. Сега ќе се појави мала кутија - во типот на корисничко име во admin и за лозинката тип на passwordASUS DSL-N55U Steps 2-3

2 Под напредни поставки на левата страна кликнете на "WAN"

3 Сега на горните јазичиња кликнете на "Virtual Server / Port Forwarding"ASUS DSL-N55U Steps 4-7

4 Осигурете се да проверите под "Basic Config" дека "Enable Port Forwarding" е овозможено со кликнување на "Yes"

5 Под "Port Forwarding list" влезе Service Name "HTTP" Port Range "80", како што е IP Address на IP адресата на компјутерот cFos Лична Нет работи на, Local Port "80" и Protocol "TCP"

6 Кликнете на малото копче " + " десно од додавање на профил

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55UУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS DSL-N55U