cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC5300


ASUS RT-AC5300 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: adminASUS RT-AC5300 Step 1

2 Кликнете на "WAN" во главното мени левоASUS RT-AC5300 Step 1

3 Кликнете на табулаторот "Virtual Server / Port Forwarding"ASUS RT-AC5300 Steps 4-9

4 Кликнете на "Yes"

5 Изберете "HTTP" од паѓачкото копче

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "Local IP"

7 Кликнете на иконата "Add"

8 Кликнете на "Apply"

9 Одјавете се од вашиот рутер со кликнување на „Logout“ во горниот дел од страницатаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC5300Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за ASUS RT-AC5300