cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT-N12HP


ASUS RT-N12HP Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)ASUS RT-N12HP Steps 2-6

2 Под „Advanced Settings“ од левото мени изберете „WAN

3 Изберете го јазичето "Virtual Server / Port Forwarding" на горниот дел од страницата

4 Осигурете се да проверите под "Basic Config" дека "Enable Port Forwarding" е овозможено со кликнување на "Yes"

5 Под „Port Forwarding List“ внесете Service NameHTTP Server“, Port Range „80“, Local IP „IP адреса на компјутерот cFos Personal мрежа работи на“, Local Port „80“ и ProtocolTCP

6 Кликнете на малото копче "+" десно од додавање на профилASUS RT-N12HP Steps 7-8

7 Кликнете на "Apply"

8 Одјавете се од вашиот рутер со кликнување на "Logout" во горниот дел на екранотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT-N12HPУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS RT-N12HP