cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за ASUS WL-330N3G


ASUS WL-330N3G Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS WL-330N3G со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)ASUS WL-330N3G Step 2

2 Изберете режим "Wireless Router"ASUS WL-330N3G Steps 3-4

3 Изберете "Advanced Settings" на левото мени

4 Под "WAN" дел изберете го менито "Virtual Server"ASUS WL-330N3G Steps 5-7

5 Под Vitual Server"Vitual Server", "Enable Virtual Server?" Изберете "Yes"

6 Внесете "Virtual Server List" внесете

Service Name: HTTP
Source IP:
Port Range: 80
Local IP: ИП на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

7 Притиснете го копчето "Додај" за да го додадете правилотоASUS WL-330N3G Steps 8-9

8 Притиснете го копчето "Примени" за да го зачувате правилото

9 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS WL-330N3GУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS WL-330N3G